contract prelungit

Contractul cu operatorul de salubritate de la Ploiești expiră pe 6 septembrie, motiv pentru care primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat că va propune prelungirea, prin act adițional.

 

Despre contractul de salubritate, care urmează ca din septembrie să expire, se cunoaște de foarte multă vreme. Iar anul trecut a existat chiar propunerea să fie elaborat un caiet de sarcini pentru organizarea unei noi licitații, numai că lucrurile au tărăgănat extrem de mult.

În stilul caracteristic, aleșii locali au amânat să se pronunțe pe această temă, motiv pentru care, la ora actuală, singura posibilitate este de prelungire a contractului prin act adițional.
„Sper ca săptămâna viitoare să ajungem la un consens și să reușim să ieșim din blocajul ăsta. Un consens cu colegii din Consiliul Local, pentru că după cum știți acest contract a fost trecut prin Consiliul Local și, în mod normal, dacă discuți despre acest contract, trebuie să aduci la cunoștința Consiliului Local”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

 

 

 

Mai multe articole
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Consilierul primarului Robu a găsit vinovatul pentru prăbuşirea porţii de la intrare în Timişoara care a omorât un om -VIDEO

  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50% din bugetul de investiții al orașului Plopeni, cu destinația de co-finanțare a lucrărilor cu fonduri de la UE

  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Finanțare europeană pentru prevenirea corupției la nivelul Primăriei Ploiești