hipodromul ploiesti posturi vacante

Clubul Sportiv Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea posturilor contractuale vacante, în cadrul Complex Hipodrom.

Astfel este scos la concurs un post de şef formaţie pază, PSI, întreţinere, un de post inspector de specialitate – medic veterinar grad IA, două posturi de muncitor calificat electrician întreţinere şi reparaţii, treapta profesională I, un post de muncitor calificat instalator reţele termice şi sanitare treapta profesională I, șase posturi paznic și opt posturi de îngrijitor.
Candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții. Pentru postul de şef formaţie pază. PSI, întreţinere, aceștia trebuie să aibă studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, atestat de pază, iar experienţa pe un post de conducere minimum un an, constituie un avantaj deţinerea unui atestat PSI. Pentru postul de inspector de specialitate – medic veterinar grad IA, candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată (diplomă de licenţă), specializare medicină veterinară și vechime in specialitatea studiilor de minimum 3 ani. Pentru cele două posturi muncitor calificat electrician întreţinere şi reparaţii, treapta profesională I, persoanele interesate trebuie să aibă studii medii (sau 10 clase + şcoală profesională), certificat de calificare în meseria de electrician și o vechime în calificare de minimum doi ani. În fine, pentru postul de muncitor calificat instalator reţele termice şi sanitare treapta profesională I, candidații trebuie să aibă studii medii (sau 10 clase + şcoală profesională, certificat de calificare în meseria de instalator și experienţă în domeniu, iar pentru cele șase posturi paznic, cei interesați trebuie să aibă studii generale sau medii, atestat de pază și experienţă în domeniu. În fine, pentru posturile de îngrijitor se solicită studii: generale sau medii și experienţă în îngrijirea cailor.
Termenul limită de depunere a dosarelor este 1 septembrie. Proba scrisă sau practică este programată pe 9 septembrie orele 9.00, 11.00 și 13.00, iar pe 14 septembrie 2016, ora 09.00 se va desfășura proba interviu, la orele 09.00, 11.00 și 13.00.
Proba scrisă şi/sau practică şi interviul se vor desfăşura la Complex Hipodrom, Ploieşti, Str. Ghinghiului nr. 2.