ploiesti miting

O decizie care va trezi cu siguranță discuții controversate este și ultima dispoziție a primarului Adrian Dobre, prin care se stabilesc zonele din municipiu unde sunt interzise adunările publice.

 

Conform dispoziției, la recomandarea Poliției Locale, la Ploiești nu se vor mai putea desfășura adunări publice în mai multe zone ale orașului. Pe listă figurează inclusiv zona din fața Palatului Administrativ, intrarea A, cunoscută ca de altfel ca zonă preferată a protestatarilor, care aveau astfel posibilitatea de a se face auziți în fața aleșilor, cu atât mai mult cu cât birourile reprezentanților Prefecturii Prahova, Consiliului Județean și Primăriei Ploiești sunt poziționate pe această parte a clădirii.

Lista include peste 20 de zone din municipiu, printre acestea figurând intrările în spitalele din Ploiești, precum și esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, dar și Strada Stadionului, zona Parcului Industrial de la Crângu lui Bot, zona platformei industriale de la LuKOil și strada Vasile Lupu.

 

Iată dispoziția edilului municipiului Ploiești:

dispozie primar ploiesti

proteste dispozitie

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...