reabilitare termica

Reprezentanţii a 120 de asociaţii de proprietari sunt asteptați cât mai urgent cu contractele de mandat şi hotărârile asociaţiilor pentru eliberarea ordinului de începere a proiectării reabilitării blocurilor situate pe axa Sud - Nord.

 

Reabiltarea termică ar urma să fie făcută cu fonduri europene. De data aceasta, municipalitatea doreşte să implementeze un nou sistem de plată, locatarii beneficiari urmând să plătească o taxă. Dar până atunci, pentru că termenul limită de accesare a fondurilor este foarte scurt, 16 noiembrie 2016, municipalitatea invită toţi reprezentanţii asociaţiilor de proprietari să prezinte contractul de mandat şi hotărârea asociaţiilor prin care locatarii îşi dau acordul că doresc reabilitarea termică a blocului. În cazul în care este vorba numai de anvelopare este necesar acordul a două treimi dintre locatari, iar dacă este vorba şi despre înlocuirea reţelelor interioare de 100% dintre locatari.

Lucrările nu vor fi efectuate din fonduri europene în cazul apartamentelelor cu destinaţii comerciale, apartamentele declarate la ONRC ca sedii de firme și apartamentele persoanelor juridice. Contractul de proiectare a fost semnat în 2014, dar nu a fost dat ordin de demarare a proiectării pentru că reprezentanţii asociaţiilor de proprietari nu au prezentat contractele de mandat şi hotărârile asociaţiilor de proprietari.

 

asociatii de proprietari reabilitare

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Unora le place să trăiască în cocină

Aproape că nu există zi în care să nu primim imagini de la ploieşteni, surprinse prin mai toate cartierele din oraş. Cele două din acest material sunt poze făcute la interval de trei zile. Câtă...