posturi vacante consiliul judetean prahova

Consiliul Județean Prahova a scos la concurs mai multe posturi vacante, însă puțini își mai doresc o carieră în administrație. 

 

La această oră, la Consiliul Județean Prahova sunt 16 posturi vacante, dintre care nouă de conducere. „Nu există director la Direcția Juridică, nu avem director la Centrul de Cultură... Nu avem șef Serviciu Resurse Umane... Suntem mulțumiți de activitatea tuturor directorilor, problema este că sunt multe posturi vacante, dar nu se prezintă nimeni. Vom demara procedura de scoatere la concurs și a postului de administrator al județului Prahova”, a susținut Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

La Consiliul Județean Prahova, potrivit organigramei de pe site-ul instituției, sunt 225 de posturi, dintre care trei de demnitate publică. Din acest total, 190 sunt de funcții publice, respectiv un secretar, 26 de funcții de conducere și restul sunt funcții de execuție. La acest total se adaugă 35 de funcții contractuale, din care patru sunt la cabinetul președintelui, iar unul este cel vacant de administrator al județului. Schema de personal mai include 10 posturi contractuale de specialitate, din care două de conducere și opt de execuție, iar 20 de posturi sunt ocupate de personalul de la întreținere.