reclamatie domnule primar

Nemulțumit de iarba mare și de gunoaiele din zona Cameliei, un ploieștean a transmis Primăriei o petiție, sperând că, astfel, lucrurile se vor rezolva.

 

Ploieșteanul a reclamat pe site-ul domnuleprimar.ro o situație din Cartierul Nord al orașului, mai exact problemele care se regăsesc în zona străzii Cameliei. Omul se plânge că iarba din jurul blocurilor depășește înălțimea de un metru. Cetățeanul a însoțit reclamația și cu imagini din zona de Nord a orașului. (foto: reclamație domnuleprimar.ro)

Iată scrisoarea postată de ploieștean:

Stimate domnule Primar,
Va aduc la cunostinta ca de 3 ani, in zona in care stau, nimeni nu mai face curatenie. Nu este vorba de zona din jurul blocului de care raspundem noi, proprietarii, ci de trotuare si potecuta dintre blocul 30 din str, Cameliei si parcul pt. catei si parcarea auto, pana la str, urmatoare.Iata cum vad, cateodata, caci nu in fiecare zi lucratorii matura trotuarul, ca se face: 3-4 lucratori plimba dupa ei "maturile" vorbind intre ei sau la telefon, deci nu matura,dar cel mai des, sunt pe banci si stau de vorba.De cate ori i-am intrebat de ce nu fac curat, am fost apostrofata.Pe poteca, despre care am spus mai sus,este ceva de groaza:balariile sunt mai mari decat mine, acum ca o padurice, iar tot ce lasa necivilizatii, nu strange nimeni(cutii si sticle de bere, suc,ambalaje de diverse, hartii, mizerii de tot felul). Iarba, a fost cosita,la un moment dat, dar de strans nu a strans-o nimeni.Este o imagine de film de groaza.Am fost la punctul de lucru de vis a vis de Scoala 8, unde mi s-a spus ca nu este personal si ma rog, scuze ca la noi.Faptul ca unii arunca pe jos, nu este o scuza sa nu se faca curat, deoarece platim aceasta curatenie.Nu as vrea sa va mai amintesc si de ghena de gunoi de vis a vis de blocul 30, unde este ceva de nedescris cam 7-10 zile si apoi se face putin curat si se ia gunoiul.Cand erati in campanie, ne-am intalnit in piata de la Nord, v-am spus si atunci de aceste nereguli si ati promis ca se vor rezolva.Mai trebuie sa precizez, ca in legislatura de pana in cea a d-lui. Badescu, Ploiestiul si zona de care vorbesc, erau curate asa cum ar trebui sa fie.Eu si vecinii mei, va multumim anticipat, in speranta ca aceasta stare jalnica de mizerie, va fi rezolvata, nu doar o data ci periodic asa cum ar trebui.P.S. Poteca de care vorbesc,este circulata deoarece face legatura intre blocul 30 si statia de tranvai de vis a vis de magazinul XXL, spre Complexul Mare”.

 

Adresa a fost transmisă pe 28 iulie și, momentan, nu a primit niciun răspuns din partea municipalității.

gunoaie ploiesti reclamatie ploiestean