scrisoare deschisa

Asociația Prietenii Tramvaiului Ploiești au transmis redacției observatorulph.ro o scrisoare deschisă adresată Primăriei Ploiești, în special primarului Adrian Dobre și celor doi viceprimari, Cristian Ganea și George Pană. Mai jos, textul integral:

 

”Scrisoare deschisa catre Primaria Ploiesti

Domnule primar Adrian Dobre, domnule viceprimar Cristian Ganea, domnule viceprimar George Pana , doamnelor si domnilor consilieri locali.

Va rapesc cateva minute pentru a aborda o tema foarte arzatoare pentru noi pasionatii de transport electric, in special tramvaie.Anume insuficienta lor in orasul Ploiesti.

 

Dupa cum bine se stie, s-a reusit modernizarea totala a celor 2 trasee de tramvai din Ploiesti , 101 si 102.
Cu toate acestea numarul tramvaielor ploiestene a ramas acelasi.Toate au aproape 35 de ani de exploatare.Atat in Germania cat si in Romania.

S-au efectuat modernizari, vopsiri si alte imbunatatiri asupra vagoanelor in acesti 2 ani de intrerupere.Insa varsta lor isi arata cuvantul , Aceste vagoane, la ritmul actual de exploatare vor mai fi apte de circulatie maximum 5 ani.

Noi am propus in decursul ultimelor saptamani, mai multe tipuri de vagoane sh disponibile la vanzare in orase europene. Cunoastem faptul ca aceste vagoane pot fi cumparate de catre dumneavoastra. De tramvaie noi momentan nu cred ca se poate pune problema.

 

Am vrea sa stim si care este gandirea dumneavoastra referitoare la acest subiect.

O zi placuta vă dorim.

P.S. Atasam din nou propunerile noastre.”

 

propuneri tramvai

propuneri tramvai2

propuneri tramvai4

propuneri tramvai5