atributii viceprimari ploiesti

Scandalul legat de atribuțiile viceprimarilor a creat o lungă dezbatere la Ploiești. Viceprimarii Cristian Ganea (PSD) și George Pană (ALDE) au primit noi atribuții din partea primarului Adrian Dobre.

 

Viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, are mai nou ca sarcină coordonarea serviciilor publice de interes local, respectiv coordonarea activității de la Servicii Gospodărire Urbană, a Centrului de creșe, a Clubului Sportiv Municipal, a Administrației Parcului Memorial Constantin Stere și ASSC.

Cât privește atribuțiile viceprimarului George Pană, acesta va coordona activitatea de la SC Hale și Piețe, Casei de Cultură IL Caragiale, de la Filarmonica Paul Constantinescu, de la Teatrul Toma Caragiu și Serviciul Public de Evidență a Persoanelor, însă va răspunde și de activitatea de la Direcția Relații Internaționale, Direcția Tehnic Investiții, Direcția Administrație Publică, Juridic Contencios și Achiziții, Contracte.

De la ocuparea funcției de primar, Adrian Dobre a emis șase dispoziții prin care a trasat atribuții viceprimarilor Cristian Ganea și George Pană. La rândul lor, cei doi viceprimari au contestat, rând pe rând, atribuțiile primite.

 

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...