spitalul pediatrie lucrari ploiesti

În timp ce autoritățile locale vorbesc de implementarea unui proiect legat de realizarea unui spital de urgență la standarde europene, la Pediatrie continuă lucrările de reabilitare.

 

De data aceasta este vorba de zona de cabinete din ambulatoriu, pentru medicii de diverse specialități. Pe timpul lucrărilor, pentru ca activitatea la aceste cabinete medicale să nu fie întreruptă, s-au recompartimentat zonele din față ale spitalului, acolo unde până acum se desfășura numai activitatea de urgență.

„Ne dorim extinderea spitalului, pe lângă această reabilitare”, a declarat Cătălin Vișean, directorul unității medicale de pe strada Mihai Eminescu. 

Trebuie precizat că lucrările de reamenajare de la Spitalul de Pediatrie Ploiești au demarat încă de anul trecut, când au fost amenajare spațiile de la etajul I al clădirii, respectiv întreaga zonă unde se află Chirurgia. Aici a avut loc reamenajarea saloanelor și dotarea acestora cu mobilier nou, inclusiv cu televizoare. 

 

Lucrări la etajul I la Spitalul de Pediatrie Ploiești

salon reamenajat

 

 

La începutul anului 2016, în luna februarie, aleșii locali ploieșteni au aprobat alocarea sumei de 150.000 de lei pentru lucrările de reabilitare, reparații curente și modernizare a cabinetelor din ambulatoriu, prin înlocuirea instalațiilor electrice, montarea de covor și tapet PVC antibacterian, înlocuirea tâmplăriei și a instalațiilor sanitare. Prin urmare, holurile unității medicale, cel puțin pe perioada de derulare a lucrărilor, s-au aglomerat, având în vedere comasarea activităților în spațiile nevizate de lucrări de la parterul unității medicale.

Lucrări la cabinetele din ambulatoriu:

pediatrie lucrari ploiesti

 

20160720 1015002

pediatrie lucrari

20160720 1014131

20160720 1015001