consiliul local ca

Funcția de membru al Consiliului de Administrație la Teatrul Toma Caragiu a trezit pasiuni nebănuite. Patru aleși locali s-au înscris inițial în cursă, însă într-un final au concurat numai doi, motiv pentru care au fost completate buletine de vot.

 

Inițial, pentru funcția de membru în CA-ul de la Teatrul Toma Caragiu s-au înscris Alina Sorescu (PSD), Marilena Stanciu (PSD), Marius Mateescu (ALDE) și Cristina Enache (PNL). Primul candidat a renunțat din start și, pentru că era necesară completarea buletinelor de vot, aleșii locali au aprobat o pauză scurtă, de cinci minute. La reîntoarcerea în sală, surpriza a fost de proporții. Marila Stanciu (PSD) a anunțat că renunță la a mai candida, motiv pentru care buletinele de vot au fost refăcute.

În fine, în urma votului Marius Mateescu a obținut funcția de membru în CA-ul de la Teatrul Toma Caragiu, cu 15 voturi, iar Cristina Enache (PNL) a primit numai voturile colegilor de partid (opt voturi).

La final, au existat și comentarii, mulți considerând că întregul „spectacol” a avut drept scop de a demonstra că alianța PSD - ALDE funcționează conform „scenariului”.

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...