ajutoare urgenta guvern

Guvernul a aprobat acordarea mai multor ajutoare de urgență în valoare de 975.700 de lei, unui număr de 258 de familii și persoane singure. Suma alocată în Prahova este de 31.000 de lei.

 

Ajutoarele de urgență au fost acordate pentru familiile și persoanele fizice care se află într-o stare de necesitate, din cauza inundațiilor, incendiilor, alunecări de teren sau accidente, pentru ameliorarea situației socio-materiale.

La nivelul județului Prahova, suma de 31,000 de lei va fi repartizată unui număr de șapte prahoveni. În două dintre cazuri, ajutoarele de urgență, în valoare de 10.000 de lei, vor fi acordate pentru acoperirea pagubelor produse de incendiile care au afectat locuințele și anexele gospodărești. În alte cinci situații, ajutorul de urgență va fi acordat unor persoane care se confruntă cu o stare gravă de sănătate.

 

Lista beneficiarilor urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. 

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...