centrul tatarai

Consiliul Județean Prahova intenționează să prelungească termenul de finalizare al proiectului de reabilitare și modernizare a Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională pentru Persoane Adulte cu Handicap de la Tătărani. 

Contractul a fost semnat în data de 15 octombrie 2014 și, ulterior, a fost inclus pe lista proiectelor cu risc de neimplementare în perioada de eligibilitate a POR 2007-2013. Ca urmare a acestui fapt, în decembrie 2015 a beneficiat de prelungirea perioadei de implementare până la data de 30.06.2016.

Potrivit proiectului care va figura miercuri pe ordinea de zi a Consiliului Județean Prahova, „Comisia constituită pentru efectuarea recepției la terminarea lucrărilor a constatat lipsa sau nefinalizarea unor lucrări care afectează siguranța în exploatare a construcției sau vicii a căror remediere este de durată și care, dacă nu ar fi realizată ar diminua
considerabil utilitatea obiectivului”.

Prin urmare, „având în vedere complexitatea lucrărilor de remediere sau a celor neexecutate până în prezent, este necesară încheierea unui Act adițional de prelungire a perioadei de implementare cel mult până la data de 31.10.2016”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

 

Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a susținut că se propune prelungirea contractului până la 31 octombrie astfel încât să fie rezolvate și aspectele care țin de funcționarea viitoare a centrului.