tce ploiesti dat in juecata

Sindicatul solicită acordarea indicelui de ierarhizare, prevăzut în contractul colectiv de muncă.

 

„Sindicatul SLTPP a înaintat actiunea împotriva societății, deoarece nu ne-a acordat indicele de ierarhizare conform contractului colectiv de muncă. Acesti indici se aplică odată cu creșterea salariului minim pe economie”, ne-a declarat Laurențiu Stanciu, prim- vicepreședinte la SLTPP Ploiești, care susține că într-adevăr situația TCE este una extrem de dificilă, dar susține acesta nu angajații sunt vinovați pentru acest lucru.

Citește: TCE Ploiești riscă să intre în insolvență

 

Prin aplicarea indicelui de ierarhizare, potrivit prim-vicepreședintelui SLTPP salariul personalului de bord (șoferi și vatmani) ar urma să crească cu 86 de lei. La acest moment, la TCE își desfășoară activitatea aproximativ 1060 de persoane, iar dacă instanța va da câștig de cauză SLTPP indicele de ierarhizare ar urma să fie aplicat la salariul tututor angajaților.

 

Administrație
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Bulevardul Castanilor închis în acest weekend

Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” se va desfășura în acest an pe Bulevardul Independenței, fapt care aduce restricții de circulație în zonă. Traficul rutier va fi închis pe durata celor trei zile ale...