psd prahova vicepresedinte cj

Mai bine de o oră și jumătate a durat ședința Biroului Județean al PSD Prahova. Unul dintre subiectele discutate a vizat funcția de vicepreședinte al CJ Prahova.

 

Social-democrații au decis ca, până la urmă, să nominalizeze o persoană pentru una dintre funcțiile de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, după ce liderii ALDE nu au acceptat ca pentru acest post să fie nominalizată o persoană de la PMP.

Cum din Biroul Județean al PSD Prahova fac parte numai patru consilieri județeni s-a decis ca discuțiile să aibă loc și înainte de ședința Consiliului Județean Prahova. Cert este că până la urmă, persoana nominalizată de PSD pentru funcția de vicepreședinte al CJ Prahova este Ludmila Sfârloagă, consilier județean cu multe mandate de ales la activ.

Reamintim faptul că încă de astăzi circula zvonul că în cursa pentru desemnarea pentru postul de vicepreședinte al CJ Prahova nu mai figurează Laura Moagher, directorul Parcului Memorial Constantin Stere, pentru care există o altă ofertă tentantă: să candideze la alegerile parlamentare pentru un post de deputat.

 

Sedința de Consiliu Judetean Prahova, care are pe ordinea de zi și numirea vicepreședinților, este programată pe 18 iulie. Reamintim faptul că cel de-al doilea vicepreședinte al CJ Prahova urmează să fie desemnat de ALDE, respectiv Vasile Pătrașcu.

La ultima ședință a Consiliului Județean Prahova, pentru cele două posturi de vicepreședinți urmau să fie desemnați Vasile Pătrașcu (ALDE) și Cătălina Boziianu (PMP). Numai că liderii de la ALDE s-au arătat supărați de nominalizare unui reprezentant de la PMP, motiv pentru care au părăsit sala de ședință, discuțiile fiind suspendate din lipsă de cvorum.