Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

taxa pasapoarte prefectura prahova

Plata în numerar se poate face la casieria Trezoreriei Statului, casieria Instituției Prefectului – Județ Prahova (pentru pașapoarte) și la ghișeul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere.

Prefectura Prahova a deschis special un birou, la parterul Palatului Administrativ, intrarea B. Măsura a fost luată după ce Ministerul Afacerilor Interne a diversificat modalitățile de plată a taxelor pentru eliberarea pașapoartelor și a permiselor de conducere, acestea putând fi achitate prin Internet Banking, virament bancar, prin mandate poștal sau în numerar.

Plata se poate face online în sistem internet banking dar și de la orice bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către contul deschis de către Instituția Prefectului – Județ Prahova. Plata în numerar se poate face, totodată, la casieria Trezoreriei Statului, casieria Instituției Prefectului – Județ Prahova (pentru pașapoarte), la ghișeul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere. 

Sumele se încasează într-un cont de disponibil deschis la Trezoreria Statului pe numele Instituției Prefectului – Județ Prahova.

Menționăm că plata în numerar a acestor taxe nu se mai face prin casieriile CEC Bank, potrivit Prefecturii Prahova.


Social
  • Vineri, 23 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Trafic de coșmar la Ploiești. FOTO-VIDEO

Ninsoarea abundentă și viscolul fac aproape inutile acțiunile de deszăpezire la Ploiești. Se circulă în condiții de iarnă grea, autoritățile sfătuind șoferii să nu plece la drum decât dacă este...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești