primarul adrian dobre

După ce ieri, directorul de la SGU, Constantin Donald, a anunțat că i s-a prelungit contractul de mandat pentru încă patru ani, primarul Ploieștiului a reacționat imediat.

 

Adrian Dobre, edilul municipiului Ploiești, a solicitat explicații din partea Consiliului de Administrație al Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, cu atât mai mult cu cât anunțul de la SGU a fost o surpriză pentru multă lume.

În aceeași zi în care directorul SGU Ploiești a anunțat că i s-a prelungit mandatul, cu doar câteva ore înainte, primarul Adrian Dobre a anunțat că sunt probleme în modul în care este gestionată situația de la societatea aflată în subordinea Consiliului Local. Astăzi, edilul a susținut același lucru și chiar s-a arătat surprins de prelungirea contractului de mandat cu încă patru ani. 

„Se știe foarte clar care este poziția mea vis-a-vis de activitatea pe care acest domn manager a desfășurat-o în cadrul acestei societăți comerciale”, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, care a anunțat că a solicitat CA-ului documentele care au stat la baza prelungirii contractului de mandat de la SGU Ploiești.