pasaj gara vest

Comandamentul convocat la Primăria Ploiești nu a reușit să lămurească cu nimic situația modului în care a fost modificată soluția tehnică la pasajul de la Gara de Vest.

 

La scurt timp după ședința de la Primăria Ploiești, edilul municipiului a susținut că nimeni nu își asumă soluția tehnică de la pasajul Gării de Vest și nici faptul că grinzile au fost modificate. După ședință, care a durat mai bine de o oră și jumătate, discuțiile aprinse s-au purtat și pe holul Primăriei Ploiești. Consilierul local Gheorghe Sârbu a susținut că nu este normal să nu existe o explicație pentru ce s-a întâmplat la pasajul de la Gara de Vest.

La rândul său, primarul Adrian Dobre a susținut că niciunul dintre participanți nu și-a asumat modificarea proiectului. „Vom face adrese către aceste instituții, către aceste societăți pentru a primi în scris răspunsul lor și să vedem, în funcție de aceste documente, care sunt pașii următori. În momentul de față nu se poate lua o decizie clară de sistare sau nu a lucrărilor, cert este faptul că nu s-a putut stabili dacă există un nou proiect cu acele modificări pe care le-am sesizat la momentul vizitei pe teren, care să fie avizat, verificat, nu există o dispoziție de șantier”, a susținut Adrian Dobre, primarul Ploieștiului.

 

Citește și: Afacere marca Primăria Ploiești: Pasajul de la Gara de Vest

La ședință au participat și reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții Prahova, însă aceștia nu au dorit să facă vreun comentariu cu privire la tema pasajului de la Gara de Vest.

 

Trebuie precizat faptul că lucrările la pasajul de la Gara de Vest au fost prelungite până în iunie 2017.