sgu ploiesti 2

Zvonurile privind prelungirea contractului de mandat pentru Constantin Donald, la conducerea SGU Ploiești, au fost confirmate astăzi.

 

După ce astăzi, în cadrul unei întâlniri informale cu presa, activitatea de la SGU PLoiești a fost criticată, directorul de la Servicii Gospodărire Urbană a dat un comunicat prin care afirmă că beneficiază de prelungirea contractului de management cu încă patru ani la nivelul societății.

Modul cum contractul de management a fost prelungit trezește mari semne de întrebare, având în vedere că toată lumea se întreabă când s-a întâlnit Consiliul de Administrație să aprobe o astfel de decizie.

Cu siguranță lucrurile vor fi explicate în cel mai scurt timp. Donald Constantin a fost numit la conducerea SGU în 2012, acesta având un contract de mandat până pe 13 august 2016.

 

Totodată, directorul SGU Ploiești, Donald Constantin a emis astăzi un punct de vedere la declarațiile făcute de Dan Ioniță, actualul consilier al primarului Adrian Dobre, care a criticat situația de la societate. Dincolo de „amabilitățile” din mesajul directorului SGU, cunoscătorii știu mult mai bine că, la ora actuală, a fost declanșat un adevărat război între taberele PNL și PSD - ALDE.

IMG 20160705 WA00071

IMG 20160705 WA00091

 

IMG 20160705 WA00081