donald constantin sgu ploiesti

Proaspăt validat în funcția de consilier local al Ploieștiului, Donald Constantin, a optat pentru funcția de manager. Cât de bună a fost alegerea este însă discutabil.

 

Donald Constantin a obținut un mandat de consilier local la alegerile din 5 iunie. Acesta a fost validat în funcția de consilier local săptămâna trecută și avea la dispoziție numai 15 zile pentru a opta între a deține funcția de ales local sau pe cea de manager al Servicii Gospodărire Urbană Ploiești.

„Vreau să continui activitatea la SGU Ploiești”, a susținut Donald Constantin.

 

Situația legată de continuarea activității la SGU Ploiești este însă discutabilă în condițiile în care mandatul directorului SGU încetează în luna august, potrivit informațiilor noastre. În plus, în mandatul trecut, aleșii locali liberali i-au cerut în mai multe rânduri demisia, mai ales după ce Curtea de Conturi a descoperit numeroase nereguli în activitatea societății aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești.

Prin urmare comentariile n-au întârziat să apară. Cei mai mulți susțin că alegerea lui Donald Constantin nu a fost inspirată și că trebuia mai degrabă să opteze pentru funcția de consilier local.

Următorul pe lista de supleanți la alegerile locale din 5 iunie, care îl va înlocui pe Donald Constantin în Consiliul Local Ploiești, este Gabriel Minea.

 WhatsApp Image 20160630