scandal psd alde

La scurt timp după suspendarea ședinței CJ Prahova, din cauza lipsei de cvorum, după ce și aleșii liberali, dar ulterior și cei patru consilieri ALDE au părăsit sala de ședințe, toată lumea s-a refugiat la partide.

 

UPDATE: Ședința de la ALDE a luat sfârșit. După plecarea președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader, care a susținut ca lucrurile s-au rezolvat, liderii ALDE Prahova au explicat care a fost nemulțumirea care a condus la părăsirea ședinței de CJ. ,,Noi nu votam PMP-ul. La Ilfov au înțelegere cu PNL”, a declarat pentru observatorulph.ro Cătălin Beciu, vicepreședinte ALDE. ,,Nu avem nimic cu Bozianu Catalina, dar nu votam PMP'', a fost explicația data de liderii ALDE, care au susținut ca nu sunt împotriva unei nominalizări a unui membru PSD pentru funcția de vicepreședinte, alături de susținerea ca vicepreședinte a lui Vasile Pătrașcu (ALDE).

La ALDE Prahova are loc chiar în aceste momente o discuție pe tema nominalizărilor pentru funcția de vicepreședinte la CJ Prahova. Surse neoficiale susțin că întregul conflict PSD-ALDE a izbucnit pe motiv că social-liberalii vor să susțină pentru funcția de vicepreședinte pe Cătălina Bozianu, de la PMP.

Încă de săptămâna trecută se vorbea despre nominalizarea pentru cele două funcții de vicepreședinte a lui Vasile Pătrașcu (ALDE) și a Cătălinei Bozianu (PMP).

 

Reamintim faptul ca în acest moment sunt consultări la ALDE Prahova, la care participă și șeful social - democraților prahoveni, Bogdan Toader, proaspăt numit în funcția de președinte al CJ Prahova.