primaria ploiesti sediu 4

Acuzând ca nu s-a păstrat secretul votului, liberalii au părăsit sala, imediat după votare, fără a aștepta validarea alegerilor pentru președintele CJ Prahova.

 

Ședința Consiliului Județean Prahova a fost una tensionată. După validarea aleșilor locali, noii consilieri județeni au trecut la un alt proiect de pe ordinea de zi, respectiv votarea președintelui Consiliului Județean Prahova.

La fel cum s-a întâmplat la Consiliului Local Ploiești, la CJ a funcționat aceeași alianță PSD-ALDE-PMP, cei 22 de aleși județeni ai celor trei formațiuni politice arătându-și votul, discret, după ce au ieșit din cabina de votare.

Deranjați de faptul că nu este respectat secretul votului, liberalii nu au mai așteptat numărarea voturilor și anunțarea viitorului președinte al CJ Prahova. Aceștia au părăsit sala de ședință, criticând totodată modul în care s-a desfășurat procesul de vot.

 

Consilierul județean Eugen Ionică (PNL), membru în Comisia de validare, a solicitat în plenul Consiliului Județean Prahova să se consemneze că nu a semnat procesul-verbal cu privire la rezultatul votului privind alegerea președintelui CJ, pe motiv că votul nu a fost secret. Reacția social-democraților nu a fost una civilizată.

Moment penibil în Consiliul Județean Prahova: