parc mihai viteazul ploiesti

Cetățenii ce locuiesc în vecinătatea parcului Mihai Viteazul din Ploiești sunt nemulțumiți de mizeria constantă din parc pe care nimeni nu vine să o ridice.

 

Parcul Mihai Viteazul din Ploiești este unul dintre cele mai mari și mai aglomerate parcuri din oraș. Dacă pe timpul zilei cei mai mulți vizitatori sunt părinți cu copii, pe timpul nopții parcul este mai mult frecventat de către tineri. Cetățenii din zonă sunt nemulțumiți că după ei rămâne mizerie iar nimeni nu vine să facă curățenie.

Echipele SGU se întrec în ultima vreme, se pare, în activități de igienizare a orașului, dar nimeni nu intervine și în parcul menționat mai sus. Un cititor a trimis pe adresa redacției un video în care se vede clar mizeria din parcul Mihai Viteazul, mizerie ce nu este strânsă cu zilele.

Mesajul cititorului: “Așa arată parcul Mihai viteazul in vecinătatea străzii Bucegi nr 5. Aceasta filmare a fost făcută in cursul zilei de astăzi 27.06.2016 in jurul orei 12. Mizeria este lăsată de un grup de tineri care se strâng seara. Dacă le atragi atenția devin recalcitranți si te alegi si cu o serie de înjurături nu tocmai din folclorul Românesc...

 

Problema mea este: de ce cei care se ocupa de curățenia parcului nu își fac treaba?”

Observatorulph.ro solicită un punct de vedere SGU Ploiești.