validat

La 17 zile de la alegerile locale, după validarea aleșilor locali, Adrian Dobre este noul primar al Ploieștiului.

 

Fost prefect al județului Prahova și fost consilier județean (în mandatul 2012 - 2016), Adrian Dobre este oficial noul primar al municipiului Ploiești. Acesta a câștigat alegerile în 5 iunie cu 21.837 de voturi valabil exprimate. Principalul sau contracandidat, Cristian Ganea (PSD), a obținut 17.544 de voturi, acest fiind validat astăzi ca viceprimar al Ploieștiului.

Trebuie spus că, pentru funcția de primar al Ploieștiului s-au înscris în cursa electorală 13 candidați.

Dobre a fost astăzi în culmea fericirii. a zâmbit tot timpul, a fost felicitat de toată lumea, inclusiv de adversarii din campania electorală... După validare, noul primar a avut și un scurt mesaj pentru consilierii locali. „Este o mare onoare pentru mine, pentru încrederea pe care am primit-o din partea ploieștenilor. Sunt extrem de onorat. Aș vrea în primul rând să felicit consilierii locali, noii consilieri locali, și să le transmit faptul că, alături de ei, eu fiind conducătorul acestui aparat de specialitate al Primăriei, avem o mare responsabilitate față de ploieșteni. Ploieștenii ne-au dat acest vot și trebuie să răspundem acestui vot cu maturitate și să ne asumăm proiectele pe care le-am propus în fața ploieștenilor. Trebuie să lăsăm deoparte orice luptă politică care n-ar trebui să existe, trebuie să lăsăm deoparte orgoliile, fie personale, fie de partid, și să facem ceea ce își doresc ploieștenii. Avem foarte multe lucruri de recuperat, dar avem și foarte multe lucruri de făcut”.

 

Surprinzător, singura persoană care a lipsit de la acest moment, plin de emoții pentru Dobre, a fost senatorul Andrei Volosevici, care i-a fost aproape în campania electorală.

După validare, Dobre a trecut și pe la birou, în prima zi de primar.

adrian dobre mandat birou

 

adrian dobre 6

validare adrian dobre