alimente ploiesti

După luni bune de amânări, distribuirea ajutoarelor alimentare va demara și în Prahova. Vestea rea este că astăzi, la Ploiești, a ajuns de abia prima tranșă de alimente de la UE.

 

Potrivit reprezentanților Administrației Serviciilor Social Comunitare, la Ploiești au ajuns numai o parte dintre cutiile cu ajutoare alimentare. Fiecare beneficiar va primi, în două tranșe, două cutii cu alimente cu o greutate fiecare de 8,8 kg. Fiecare cutie conține doi litri de ulei, două kg. de mălai, un kg. de zahăr, un kilogram de orez, un kilogram de făină, 500 de grame de fasole uscată, 400 gr. de tomate, 400 de gr. de paste făinoase, o conservă de 300 gr. cu carne de vită și o conservă de 200 gr. de pateu.

Se estimează ca distribuirea ajutoarelor alimentare va începe la Ploiești în luna iulie, după primirea celei de-a doua tranșe de alimente.

La Câmpina însă, distribuirea alimentelor de la UE va începe de mâine, în baza unui grafic. Distribuirea se va face la Colegiul Tehnic „Constantin Istrati”, corp A, situat în Bulevardul N.Bălcescu, nr.45 (fosta Cantină), conform unui grafic de distribuţie, pe categorii de beneficiari. De aceste alimente vor beneficia persoanele care au dreptul la venit minim garantat şi familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei. Direcţia Poliţiei Locale va aduce la cunoştinţa beneficiarilor Programului Operaţional, individual, data la care sunt programaţi să ridice produsele alimentare. Ceilalţi beneficiari, în funcţie de graficul de livrare al următoarelor tranşe de alimente, vor fi programaţi în perioada imediat următoare.