cai hipodrom ploiesti

Motivul este unul cât se poate de banal. Nimeni până la ora actuală din Executiv nu vrea să facă parte din comisia de recepție.

 

Ca la finalizarea oricărui proiect, indiferent că este vorba despre unul derulat cu fonduri de la bugetul local sau de la Uniunea Europeană, trebuie realizată recepția. Comisia de recepție este constituită din specialiști din cadrul Primăriei Ploiești, dar și cu un reprezentant al Executivului. Se pare însă că toată lumea se ferește să fie președintele comisiei. Prin urmare, momentul semnării procesului de recepție întârzie și nu este exclus ca acest lucru să aibă loc de abia după validarea Consiliului Local Ploieşti. Oricum, în următoarele trei zile nimeni nu va mişca nimic în acest sens: viceprimarul cu atribuţii de primar, Cristian Ganea, este în concediu fără plată, Răzvan Ursu va fi mâine în concediu, iar George Pană va intra în concediu de joi.

Înainte de alegerile locale din 5 iunie, autoritățile locale anunțau că urmează recepția la Hipodromul Ploiești. Ba chiar au permis efectuarea unor așa-zise probe tehnice pentru verificarea pistei de trap. Se pare că acum nu mai este nicio grabă.