scena parc ploiesti

Poliția Locală Ploiești a transmis o adresă la Primărie în care sunt enumerate o serie de deficiențe care vizează Parcul Municipal Vest.

 

Pe listă figurează în primul rând faptul că nu este restricționat, cu bariere, accesul în incinta parcului a autoturismelor, nu de puține ori fiind văzute mașini pe alei în interiorul zonei de agrement. Lista mai include lipsa indicatoarelor cu privire la „Scăldatul interzis”, care ar fi trebuit montate încă de la inaugurarea parcului în zona lacului de agrement. Lipsesc totodată indicatoarele pentru pista de biciclete, precum și o hartă a parcului, astfel încât să existe indicații cu privire la ieșirile din zona de agrement.

„Poliția Locală Ploiești a mai identificat o problemă în ceea ce privește gardul parcului, care delimitează zona de agrement de zona din apropierea conductelor de termoficare. Trebuie aprobat și un program de utilizare a terenurilor de tenis, mini-fotbal, baschet și handbal”, a susținut Cristian Ganea, viceprimarul cu atribuții de primar.

În fine, o ultimă cerință vizează instalarea de cișmele în interiorul parcului.

 

Ganea a susținut că în continuare se așteaptă un răspuns din partea ADR Sud - Muntenia privind acceptul ca municipalitatea să aibă posibilitatea să concesioneze sau să închirieze terenuri pentru amplasarea de chioșcuri în incinta parcului. „Se pare că am avea voie să instalăm chioșcuri, dar trebuie să vină și un accept în scris”, a precizat Ganea.

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...