tramvai 102

Adevăratul motiv pentru care încă nu a intrat tramvaiul 102 în circulație este că șina trebuie preluată de către municipalitate și dată în administrare TCE.

 

Noul motiv pentru care tramvaiul 102 nu a fost pus în circulație a fost invocat de Cristian Ganea, viceprimarul cu atribuții de primar.

„Recepția liniilor de tramvai a fost făcută. Aseară nu s-a putut interveni la liniile de curent electric pentru că a plouat. Separat, trebuie ca, prin hotărâre de Consiliu Local să transferăm șina de tramvai în patrimoniul municipalității, iar apoi să o dăm în administrarea societății Transport Călători Express”, a declarat Cristian Ganea, care a susținut că tramvaiul poate circula oricând dacă este îndeplinită această condiție.

 

Problema este că ședința de Consiliu Local prin care să se realizeze predarea în patrimoniu a municipalității este condiționată de validarea noilor consilieri locali, festivitate care se pare că va avea loc săptămâna viitoare, după învestirea în funcție a noului primar Adrian Dobre.

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...