parc durbac3

Au fost finalizate lucrările la parcul Durbac din Câmpina (foto), acolo unde Primăria a cheltuit 500.000 de lei pentru amenajarea unei suprafețe de aproximativ 1.400 metri pătrați.

 

Situat la ieșire din oraș, spre Sinaia, în cartierul Câmpinița, puțin mai sus de Școala de Agenți de Poliție, acest parc a iscat o serie de controverse în rândul consilierilor locali care au considerat că investiția este mult prea mare pentru o suprafață de teren atât de mică.

ucrările la parcul Durbac au fost executate de o societate din Câmpina, Cartagris Limited SRL, administrată de Emil Manta, unul dintre foștii șefi ai Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București.

Așa cum se poate vedea și din imaginile de mai jos, parcul nu a fost deocamdată inaugurat, căile de acces fiind încă blocate.

 

Este important de precizat faptul că, în luna aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalității Economice au făcut o serie de verificări cu privire la mai multe investiții ale Primăriei Câmpina, în vizorul anchetei fiind și felul în care au fost cheltuiți banii pentru parcul Durbac.

 

parc durbac1

 

parc durbac2

parc durbac4

parc durbac5parc durbac6

 

parc durbac7

parc durbac8