primaria ploiesti sediu

Conducerile județene ale PSD și ALDE vor semna mâine un protocol de colaborare având drept scop stabilirea conducerii Consiliului Județean Prahova.

 

Astfel, înaintea votului viitorilor consilieri, Bogdan Toader va fi nominalizatul coaliției PSD-ALDE pentru președinția Consiliului Județean Prahova, urmând ca un vicepreședinte să fie nominalizat din rândul membrilor ALDE. Cel mai probabil, acesta va fi Vasile Pătrașcu.

"În urma negocierilor, am ajuns la o înțelegere cu colegii de alianță de la ALDE, care va fi concretizată printr-un protocol. Sper ca din acest moment să înceteze presiunile asupra viitorilor consilieri județeni" a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Potrivit protocolului, la Ploiești viceprimarii propuși de PSD și ALDE vor fi Cristian Ganea, respectiv George Pană.

 

În urma alegerilor din 5 iunie, PSD va avea 16 consilieri județeni, PNL 15, ALDE 4 iar PMP 2.

Președintele Consiliului Județean se alege prin votul consilierilor, cu majoritate simplă, PSD și ALDE având 20 de voturi din cele 37. 

 

Politic
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu este ”pe făraș”

Până nu cu mult timp în urmă un om de bază în Guvern, dar mai ales în PSD, Lia Olguța Vasilescu a ajuns să suporte consecințele impotenței guvernamentale. Pentru că întârzierea adoptării legii...