Pitigoi vice campina

Încep să se limpezească apele la Câmpina în urma alegerilor locale.

 

Liderii celor patru partide, care au reușit să scoată un rezultat suficient de bun pentru a prinde locuri în Consiliul Local, au început negocierile pentru desemnarea noului viceprimar al municipiului Câmpina.

Se pare că Ionuț Pițigoi, președintele PMP Câmpina, este persoana pe care o susține, oficial, majoritatea formată, la nivelul CL Câmpina, dintre consilierii liberali și cei ai PMP. Pe de altă parte, surse din rândul liberalilor, au precizat că nu toți consilierii locali ai acestei formațiuni politice au fost de acord cu propunerea primarului reales, Horia Tiseanu, ba din contră.

 

La ședința de partid care a avut loc marți, au fost mai multe voci în special din rândul fostului PNL, care au solicitat ca altă persoană să fie fie susținută pentru cel de-al doilea fotoliu ca importanță din Primăria Câmpina. Se pare că Elena Albu, consilier local, ar fi fost propunerea de rezervă, agreată de cei mai mulți, doar că aceasta ar fi refuzat.

O altă variantă, susținută atât de vechii liberali cât și de o mare parte dintre social-democrați, ar fi Daniel Ioniță (ALDE), doar că această soluție nu este agreată de liderii PNL Prahova, supărați că au pierdut majoritatea atât în consiliul local Ploiești cât și în CJ Prahova chiar pe mâna oamenilor lui Călin Popescu Tăriceanu. Una peste alta, Ionuț Pițigoi este 99 la sută viitorul viceprimar al municipiului Câmpina.