cai hipodrom ploiesti

Mai mulți reprezentanți ai Primăriei Ploiești s-au grăbit astăzi spre Hipodromul Ploiești, ulterior circulând zvonul că a avut loc recepția acestui obiectiv.

 

Cu doar două zile înainte de alegeri, reprezentanții primăriei au fost la Hipodromul Ploiești, pentru a contabiliza o nouă realizare: recepția lucrărilor la Hipodromul Ploiești. Ulterior, însă, reprezentanții Primăriei Ploiești au susținut cu totul altceva.

Contactat telefonic, viceprimarul municipiului Ploiești, Răzvan Ursu, a susținut că a fost vorba numai de testarea pistei de trap de către reprezentanții unei asociații care se ocupă de cai.

„S-a făcut o testare a pistei de trap. Au fost aduși doi cai care au alergat pe acea pistă, pentru a se vedea dacă pista întrunește întocmai condițiile necesare pentru desfășurarea curselor. Iar pentru astfel de lucrări cei mai autorizați să vorbească sunt cei care au cai. Unul dintre driveri este chiar Tiberiu Nan, care a susținut că pista corespunde”, a susținut Răzvan Ursu, viceprimarul municipiului Ploiești. (foto: ph-online).

 

Reabilitarea Hipodromului Ploiești este o lucrare care avea ca termen de finalizare 31 decembrie 2015. Cum lucrările nu au fost finalizate la timp, municipalitatea a reușit să atragă din fondurile europene numai 19.684.265,77 de lei din totalul contractului de 61.415.638,10 lei, diferența fiind suportată de la bugetul local.

Neoficial, recepția Hipodromului Ploiești va avea loc peste vreo două săptămâni, mult prea târziu pentru ca lucrările să mai fie contabilizate în campania electorală, având în vedere că duminică sunt alegeri locale.