scandal tce ploiresti liderii ameninta greva foamei

Lucrurile s-au precipitat în momentul în care la ședința AGA liderii Sindicatului Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești au fost dați afară.

 

Problemele de la TCE s-au agravat în ultimele luni, ca urmare a faptului că Primăria Ploiești a întârziat plata sumelor aferente facilităților acordate unor categorii de persoane. În plus, numai o parte dintre angajați, spun oamenii, și-au primit salariile. O altă problemă ar fi apărut în cazul combustibilului, fiind înregistrat în acte un consum mult prea mare de motorină.

De altfel, la ultima ședință ordinară a Consiliului Local Ploiești, liderii de sindicat au reproșat modul în care de-a lungul timpului au fost tratate problemele societății de transport în comun și au amenințat că de luni există riscul ca transportul să fie întrerupt pentru că nu există combustibil.

Astăzi membrii Adunării Generale a Acționarilor și Consiliului de Administrație s-au reunit pentru a dezbate problemele de la TCE. Liderii de sindicat de la SLTP Ploiești nu au fost lăsați să participe. Potrivit ultimelor informații, președintele și vicepreședintele respectivului sindicat, în speță Sebastian Suditu și Laurențiu Stanciu, au anunțat că de vineri vor intra în greva foamei.