scandal consiliul local ploiesti

Liderii de sindicat de la TCE au anunțat că, de luni, nu mai pot efectua transportul în comun la Ploiești pentru ca nu mai sunt stocuri de motorină.

 

La finalul ședinței Consiliului Local Ploiești, după ce aleșii s-au pupat și s-au felicitat că au fost colegi timp de patru ani, fără să mai țină cont că sunt de la Putere sau din Opoziție, liderii de sindicat de la TCE au reclamat că nu mai există combustibil pentru asigurarea transportului în comun începând de luni.

,,Nu mai există combustibil pentru transport. Chiar dacă vrem sa facem transport nu mai avem combustibil. Am văzut că tratați subiectul ca pe un show modern. Nu este de glumă”, a susținut unul dintre liderii de sindicat de la TCE Ploiești.

Situația societății de transport public în comun, aflată în subordinea Consiliului Local, se confruntă cu mari probleme financiare. Pe de o parte este problema apărută după ce TCE a pierdut procesul cu ANAF și a început să plătească datoria pentru TVA-ul aferent sumelor primite de la bugetul local pentru facilitățile de transport acordate unor categorii de persoane. Pe de altă parte, bugetul aprobat la Ploieşti pentru TCE a fost suficient numai pentru primele luni din acest an. Aşa se face că, numai o parte din angajaţii TCE şi-au primit salariile.

 

Singura soluţie ar fi o rectificare de buget, însă despre acest lucru se poate vorbi numai după ce municipalitatea accesează creditul.

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...