tarife stadionul ilie oana

Un proiect de hotărâre al Consiliului Local Ploiești prevede noi tarife pentru utilizarea spațiilor de la stadionul Ilie Oană.

 

Unul dintre motivele pentru care se propune adoptarea unor noi tarife vizează, potrivit proiectului, interesul crescut al Federației Române de Fotbal pentru desfășurarea unor competiții pe Ilie Oană.

Astfel, dacă proiectul va fi adoptat, tariful pentru utilizarea vestiarelor și a dușurilor este de 130 de lei/oră. Pentru sala de forță este propus un tarif de 10 lei/oră, iar abonamentul lunar va fi de 50 lei/oră/persoană.

Pentru casa de bilete se propune un tarif de închiriere de 100 de lei/oră. Pentru bazinul de recuperare tariful propus este de 115 lei/oră. În fine, este propus tarif și pentru evenimentele publicitare foto/ video (fără nocturnă) de 2.340 lei/oră, iar pentru evenimentele publicitare foto/video cu nocturnă tariful propus este de 3.200 de lei. O ședință foto pe stadion va costa 100 de lei/oră dacă proiectul va fi aprobat, iar una video 150 de lei/oră. În cazul în care se solicită închirierea pentru o ședință foto/video tariful propus este de 200 de lei/oră.

 

Tarif pentru vizitarea stadionului

În fine, dacă sunt persoane interesate de vizitarea stadionului tariful propus pentru adulți este de 5 lei, iar pentru copii de 3 lei. Sala de conferințe de la stadion va putea fi închiriată cu 300 de lei/oră, iar pentru trei ore tariful propus este de 600 de lei.

Utilizarea terenului pentru amatori este de 4.000 de lei/joc, fără nocturnă, iar în cazul în care este folosită nocturna este de 5.200 de lei.

 

Pentru evenimentele școlare, tariful propus este de 3.000 de lei/eveniment.

Pentru inchirierea stadionului pentru echipe de seniori se propune un tarif de 1.630 lei/oră, iar pentru juniori de 1.100 lei/oră.

Proiectul mai prevede și tarife pentru utilizarea spațiilor comerciale alimentare de 14 lei/ mp/lună și de 16 lei/mp/lună pentru spațiile de comercializare a produselor nealimentare.

 

Vezi AICI proiectul de hotărâre.

Până anul trecut stadionul Ilie Oană a fost în administrarea SGU Ploiești, iar tarifele stabilite prin hotărâre de Consiliu Local erou cu mult mai mari, lucru invocat în nenumărate rânduri inclusiv de conducerea FC Petrolul Ploiești.

tarife inchiriere spatii stadion