tce ploiesti

Consiliul Sindical al Sindicatului Transportatorilor din Ploiești, de la nivelul TCE, au anunțat că vor ieși în stradă, dacă Primăria nu își plătește datoriile.

 

Potrivit unor adrese înaintate la Primăria Ploiești, Consiliul Local și conducerii TCE, sindicaliștii susțin că vor demara proteste ample la Ploiești, ca urmare a datoriilor neachitate de primărie, aferente facilităților acordate pentru lunile martie și aprilie. O altă nemulțumire o reprezintă datoriile neachitate de societatea TCE la bugetul de stat, provenite din sumele reținute pe ștatul de plată al salariaților. Mai exact este vorba de contribuțiile la CAS CASS și șomaj. La toate acestea se adaugă, spun salariații, neachitarea datoriilor către ANAF.

Pe lista doleanțelor mai figurează devierile abuzive a troleibuzului de pe bulevard, măsură care a venit la pachet cu o serie de costuri suplimentare, precum și „amânarea nejustificată a unei expertize tehnice asumată de un expert autorizat pentru calea de rulare a tramvaiului de pe tronsonul Spitalul Județean - Gara de Sud, care a fost redată exploatării sub administrarea SC TCE SA Ploiești”. Sindicaliștii solicită o rectificare a bugetului de venituri și cheltuieli, pe anul 2016.

 

Sindicaliștii au formulat adrese către Primăria Ploiești, către Consiliul Local și către conducerea TCE prin care amenință că în cazul în care problemele nu vor fi rezolvate, ca o ultimă formă de protest, vor intra în greva foamei.

adresa tce primaria ploiesti consiliul local

adresa tce ploiesti

adresa tce