reabilitare soseaua vestului circulatie tramvai

Finalizare proiectelor europene se dovedește a fi o sarcină extrem de grea. Autoritățile locale au anunțat noi termene de finalizarea a proiectelor.

 

De data aceasta, anunțul a avut loc la sediul PSD Ploiești, în cadrul unei conferințe de presă. După ce s-a plâns de faptul că are foarte puțin timp pentru campania electorală, viceprimarul cu atribuții de primar Cristian Ganea, la rândul său candidat la Primăria Ploiești, a anunțat noile termene de finalizare a proiectelor europene.

Astfel, Cristian Ganea a susținut că Parcul Municipal Vest va fi gata pe data de 28 mai. Asta în condițiile în care recepția la parc a fost realizată încă de pe 9 mai, însă, nu este gata drumul de acces.

Recepția finală la linia de tramvai 102 este programată pe 30 mai. La această lucrare au fost efectuate probe tehnice pe 10 mai. Viceprimarul cu atribuții de primar, Cristian Ganea, a mai susținut că și reabilitarea termică la blocuri va fi finalizată, fiind semnate deja recepțiile la câteva blocuri.

 

Pentru Hipodromul Ploiești, termenul de finalizare ar urma să fie începutul lunii iunie, după alegerile locale, însă probleme sunt în continuare la căminul de bătrâni de pe Cosminele.

Cât privește pasajul de la Gara de Vest, potrivit lui Ganea, termenul a fost prelungit până în septembrie, însă se speră finalizarea lucrărilor până la sfârșitul lunii august.

„Toate primăriile au fost somate să trimită, până la începutul lunii trecute, toate investițiile neterminate, cu valoare de peste 5 milioane de euro, special pentru a fi amânate și pentru a nu avea nicio problemă. Din câte știu eu, poate mă înșel, nu a venit nimic scris, ci totul a fost verbal”, a precizat Cristian Ganea.