reabilitare soseaua vestului circulatie tramvai

Șoferii au avut o surpriză în această dimineață. Traficul rutier pe sensul Ofelia - intersecție Nord a fost închis, circulația fiind dirijată de polițiști locali.

 

În lipsa unei comunicări pe această temă, șoferii s-au văzut în fața faptului împlinit. Circulația pe banda destinată șoferilor care se îndreptau spre intersecția Nord a fost închisă, mașinile fiind dirijate pe linia de tramvai proaspăt reabilitată. Concomitent, circulația pe strada Deltei spre Șoseaua Vestului a fost închisă.

Reamintim că pe Șoseaua Vestului au loc lucrări de asfaltare, după ce în zonă au fost efectuate lucrări de reabilitare a liniei de tramvai. Aceasta ar urma să fie ultima etapă a lucrărilor, separat urmând să fie reabilitate trotuarele, care nu au fost prinse în finanțarea de la Uniunea Europeană.

Termenul limită de finalizare al lucrărilor este 30 iunie, însă există intenția ca recepția să aibă loc mult mai devreme, astfel încât, pe tronsonul Gara de Vest - Nord, tramvaiul 102 să înceapă să circule mult mai devreme.