accident relantiosoare

Multe accidente au loc în Ploiești din cauza vitezei excesive, viteză ce ar putea fi coordonată de administratorul drumurilor prin montarea unor relantisoare la nivel cu asfaltul care ar determina șoferii să micșoreze viteza de deplasare și să evite posibile accidente.

 

Un cititor a trimis pe adresa redacției (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) un mesaj însoțit de fotografii de la un accident ce ar fi putut fi evidat dacă în zonă erau montate astfel de limitatoare de viteză.

"Buna ziua,
 
acum cateva zile am fost martora unui accident rutier in Ploiesti, la intersectia strazilor Valeni cu str. Alexandru Depanateanu. Autoturismul ce circula pe str. Alexandru Depanateanu nu a respectat semnificatia indicatorului Stop si a intrat in intersectie, acrosand un autoturism ce circula regulamentar pe strada Valeni din directia Vega spre BCR.
            Vreau sa atrag atentia Primariei Ploiesti si Politiei Rutiere asupra faptului ca in ultimele luni s-au produs mai multe accidente in intersectia sus mentionata, accidente ce ar fi putut fi prevenite daca odata cu trecerea iernii ar fi fost montate relantisoare din cauciuc sau ar fi fost create cateva denivelari din asfalt (asa cum au fost pe str. Alexandru Depanateanu pana de curand). Acestea ar trebui montate cat mai curand pentru a preveni si alte evenimente nedorite, cu atat mai mult cu cat intersectia sus mentionata se afla la cateva zeci de metri de o scoala si de o biserica.
            Propun ca montarea de relantisoare sa se realizeze atat pe vechiul amplasament pe str. Alexandru Depanateanu, cat si pe str. Valeni, in imediata vecinatate a trecerii de pietoni, asa cum de altfel se intampla in anii trecuti si pe alte artere principale din Ploiesti (ex.: str. Gh.Gr. Cantacuzino, str.Malu Rosu, bd. Republicii etc.). De altfel nu inteleg cum de nici pana la aceasta data in Ploiesti nu au fost repuse relantisoarele ridicate la inceputul iernii, desi ultimii fulgi de zapada au cazut acum 3 luni si operatiunea de montare nu ar fi fost deloc costisitoareatata timp cat relantisoarele din anii trecuti se gasesc in depozitele Primariei Ploiesti.
 
            Va rog sa luati masurile necesare pentru a proteja vietile ploiestenilor!"
accident relantiosoare2

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...