iamandi

Dosarul în care Mihaela Iamandi, fostul director al departamentului Tehnic Investiții din cadrul Primăriei Ploiești, a fost trimisă în judecată pentru conflict de interese, nu se va judeca în Prahova.

 
Iamandi a cerut strămutarea dosarului, iar Curtea de Apel Ploiești i-a admis, astăzi, cererea, astfel că fostul director al Primăriei Ploiești își va căuta dreptatea la Judecătoria din Buzău.
 
Iamandi are calitatea de inculpat într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Procurorii o acuză că "în exercitarea atribuțiunilor de serviciu  a participat, în calitate de membru al Comisiei de organizare a unui  concurs  pentru ocuparea unui post în cadrul Primăriei Municipiului Ploiesti, la luarea deciziei, prin care a fost declarată admisă o persoană din partea căreia a beneficiat de  foloase de orice natură.
 
Totodată,  a  participat la luarea deciziei de atribuire a unor contracte de lucrări către o societate comercială  cu care anterior a avut raporturi comerciale  și de munca".