soseaua vestului lucrari circulatie blocata

Mai mulți cetățeni din Ploiești s-au plâns astăzi din cauza măsuri privind accesul rutier spre Gara de Vest, ca urmare a lucrărilor la linia de tramvai.

 

„Este inaccesibil să nu mai fie lăsată nici măcar o cale de acces spre Gara de Vest. Nu toată lumea poate să care de bagaje. Trebuia să lase măcar pe un sens posibilă circulația, pentru că se lucrează la un singur sens”, ne-a scris un cititor al Observatorulph.ro, care ne-a transmis mai multe fotografii la redacție.

circulatie blocata gara vest

Anunțul Primăriei Ploiești:

 

„În după amiaza zilei de 11.05.2016, odată cu începerea lucrărilor de asfaltare a carosabilului pe porțiunea cuprinsă intre Gara de Vest si sensul giratoriu de la intersectia strazilor Sos. Vestului cu Marasesti, traseul 53 nu va mai circula pana la Lamaita. Astfel, debarcarea calatorilor se va efectua in statia Scoala 20 care va fi si capat de linie.

In dupa amiaza zilei de 11.05.2016, odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare a carosabilului pe portiunea cuprinsa intre Gara de Vest si sensul giratoriu de la intersectia strazilor Sos. Vestului cu Marasesti, traseul 402 nu va mai circula pana la Lamaita. Astfel, imbarcarea/debarcarea calatorilor se va efectua in statia Bloc 39 care va fi si capat de linie.

In dupa amiaza zilei de 11.05.2016, odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare a carosabilului pe portiunea cuprinsa intre Gara de Vest si sensul giratoriu de la intersectia str. Sos.Vestului cu Marasesti, traseele 304 si 305 vor fi deviate astfel: Traseul 304: sensul spre PIP, autobuzele nu vor mai avea capat de linie la Gara de Vest, ele vor pleca din zona Sp. CFR si vor circula pe str. Domnisori, Torcatori, Gh.Gr. Cantacuzino, apoi ruta normala. Nu se vor mai efectua statiile Gara Vest, Sc.20, Bar.Marasesti, Lamaita si Bis. Inaltarea Dlui de pe Sos. Vestului. Sensul spre Gara de Vest, traseu normal pana la intersectia str. Cantacuzino cu Sos. Vestului, inainte pe str. Gh.Gr. Cantacuzino, apoi dreapta Marasesti, stg. Padina, dr. Domnisori pana la Sp. CFR. Nu se vor mai efectua statiile Bis. Inaltarea Dlui de pe Sos. Vestului, Bl.39, Bar.Marasesti, Domnisori si Gara Vest. Traseul 305: la sensul spre Armasi, autobuzele vor circula pe traseul normal pana la Bis. Inaltarea Domnului/Cantacuzino, inainte pe str. Cantacuzino, apoi dreapta Torcatori, Marasesti, Plasiesilor si in continuare traseu normal. Nu se vor mai efectua statiile Bis. Inaltarea Dlui de pe Sos. Vestului, Bl.39, Bar.Marasesti, Aleea Vitioarei si Eroilor.

 

In dupa-amiaza zilei de 11.05.2016, odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare a carosabilului pe portiunea cuprinsa intre Gara de Vest si sensul giratoriu de la intersectia strazilor Sos. Vestului cu Marasesti, traseele 35, 35barat vor fi deviate astfel: Traseul 35: - la sensul spre Centru, imbarcarea calatorilor se va face din statia Bloc 39. -la sensul spre Vest, nu se va mai circula pe portiunea cuprinsa intre Scoala 20 si Lamaita, autobuzele vor avea capat de linie la statia Scoala 20. Nu se vor mai efectua statiile Bar. Marasesti si Lamaita. Traseul 35b: -la sensul spre Centru, nu se va mai circula pe portiune cuprinsa intre Bloc 39 si Palatul Copiilor, prima statie pentru imbarcarea calatorilor se va face din statia Palatul Copiilor. Nu se mai vor mai efectua statiile Bloc 39 si Bar. Marasesti. -la sensul spre Vest, ruta nu se modifica.

In dupa-amiaza zilei de 11.05.2016, odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare a carosabilului pe portiunea cuprinsa intre Gara de Vest si sensul giratoriu de la intersectia strazilor Sos. Vestului cu Marasesti traseul 36 va circula deviat, astfel: - La sensul spre UZTEL: traseu normal pana la statia Bloc 39, apoi intoarce pe Sos. Vestului, dr. Ghe. Gr. Cantacuzino, dr. Torcatori, stg. Marasesti, apoi ruta cunoscuta. Nu se vor efectua statiile : Bar. Marasesti, Palatul Copiilor; - La sensul spre Pod Inalt: parcurs normal pana la statia Scoala 20, dupa care vireaza stg. pe str. Marasesti, stg. Torcatori, stg. Ghe. Gr. Cantacuzino, cu statie la Liceul de Constructii, apoi inainte pe str. Ghe. Gr. Cantacuzino pana la Pod Inalt. Nu se vor efectua statiile:Bar. Marasesti, Lamaita si Bis. Inaltarea Domnului, de pe Sos. Vestului.

In dupa-amiaza zilei de 11.05.2016, odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare a carosabilului pe portiunea cuprinsa intre Gara de Vest si sensul giratoriu de la intersectia strazilor Sos. Vestului cu Marasesti, traseul 102 nu va mai circula intre Bloc 39/Lamaita si Gara de Vest. Astfel, imbarcarea/debarcarea calatorilor se va efectua in statia Bloc 39 care va fi si capat de linie”.