loc parcare ploiesti

Măsura realizării de parcări pe străzile cu sens unic, care au isterizat locuitorii din anumite zone, nu este singura criticată de ploieșteni.

 

Un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități, situat chiar în zona centrală, pe strada Emile Zola, a fost îngrădit spre supărarea celor care parcau aici, pentru a ajunge mai ușor la magazinele din apropiere.

„Locul a fost destinat persoanelor cu dizabilități. Cel puțin în capetele parcărilor trebuia să se lase un loc pentru persoanele care nu se pot deplasa. Peste noapte, semnul a fost șters, iar locul de parcare a fost îngrădit cu stâlpișori. Logic, stâlpii s-au strâmbat. Dar nu înțeleg logica. Se vopsește zona ca loc de parcare, iar peste un timp locul este desființat și îngrădit cu stâlpișori. Care-i logica? Peste drum a apărut un loc de parcare pentru persoane cu dizabilități, dar este fix între două locuri de parcare pentru persoanele care nu au probleme locomotorii. Se gândește cineva la faptul că o persoană cu probleme locomotorii nu își poate instala căruciorul dacă în stânga mașinii pe unde coboară are o altă mașină? Cei care au probleme locomotorii nu cer mult. Doar un minim de respect”, ne-a scris un cititor al Observatorulph.ro la redacție, care ne-a transmis mai multe fotografii la redacție.

 

parcare