petrolul ploiesti suporteri

Oana Iacob, fostul secretar al Primăriei Ploiești, inculpată în același dosar în care fostul său șef, Iulian Bădescu a fost trimis în judecată pentru finanțarea ilegală a echipei de fotbal, îi bagă a înaintare pe suporterii FC Petrolul.

 

Iacob a mers în fața instanței cu listele care cuprind cele 15.000 de semnături ale susținătorilor care au cerut autorităților locale, în urmă cu trei ani, premierea echipei favorite pentru rezultatele deosebite obținute în campionat. Judecătorii nu s-au lăsat însă impresionați de dorința suporterilor și au respins listele cu semnături ca probe în proces.

Decizia a fost luată la ultima ședință de judecată în dosarul "FC Petrolul" în care Oana Iacob are calitatea de inculpat alături de Iulia Alexandru, consilierul juridic al Primăriei Ploiești și, evident, alături de Iulian Bădescu.

Interesant este și faptul că, la același termen de judecată, Bădescu a cerut intansței, care a și acceptat, să se renunțe la audierea martorilor Dan Tocaci, colaborator al lui Florian Walter, Vlad Iacobescu, fratele lui Alex Iacobescu (managerul postului de televiziune România Tv și un apropiat al lui Sebastian Ghiță) şi Mihaela Iamandi, fostul director executiv al Direcției Tehnic Investiții din cadrul Primăriei Ploiești.
Următorul termen de judecată în acest dosar a fost stabilit în data de 18 mai.