tramvai 102

Lucrările la reabilitarea liniilor de tramvai se apropie de finalizare. Potrivit unor surse, vineri seară va avea loc verificarea liniilor de curent.

 

Lucrările pe tronsonul 102 au fost prelungite după data de 31 decembrie 2015, prin act adițional, oficial termenul de finalizare fiind acum 30 iunie 2016. Acesta este și motivul pentru care pe acest tronson parte din lucrări vor fi suportate din bugetul local, după obținerea de către municipalitate a unui credit.

În acest caz constructorul nu poate fi tras la răspundere pentru întârzieri, dat fiind faptul că lucrările au fost sistate la cererea Primăriei Ploiești, în 2015 fiind invocate o serie de controale, motiv pentru care nu erau efectuate plăți.

Potrivit surselor noastre, vineri vor fi efectuate probe pentru verificarea liniilor de curent electric, iar probele tehnice pot fi efectuate inclusiv în weekend, dacă reprezentanții Primăriei Ploiești sunt de acord cu acest lucru. De data aceasta însă, recepția lucrărilor trebuie realizată cu tramvaiul în funcțiune, având în vedere complexitatea lucrărilor pe tronsonul 102 Gara de Vest - Nord.

 

 

Eveniment
  • Joi, 19 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

BNS va declanșa de luni proteste la Ploiești

Principala nemulțumire care va conduce la declanșarea de proteste, inclusiv la Ploiești, o reprezintă decizia guvernanților de a trece în sarcina angajaților a obligației de plata a dărilor către...