bereasca5

Observatorulph.ro a demarat ieri campania În atenția candidaților: votanții trăiesc și la periferie!, primul episod fiind dedicat condițiilor în care trăiesc ploieștenii din Bereasca.

 

În articolul menționat am arătat că pe strada Sării a apărut în timp o autentică groapă de gunoi. Evident, cei care aruncă de la gunoi menajer şi până la canapele uzate sau deşeuri din aparate electrocasnice nu au fost niciodată sancţionaţi. Şi asta pentru că, după modelul candidaţilor, nici poliţiştii locali nu au călcat pe acolo. În nepăsarea tuturor, mormanele de gunoi cresc de la o zi la alta. Aşa că îi invităm pe doamnele şi domnii candidaţi să îşi murdărească încălţămintea, să-şi pună şefii de campanile şi consilierii să îi apere de haitele de maidanezi şi să stea de vorbă şi cu ploieştenii de la marginea oraşului.

După apariția acestui articol, Primăria Ploiești a ordonat operatorului de salubritate să curețe zona, spre satisfacția celor care locuiesc aici. Printre ei se numără și un cititor care ne-a transmis fotografiile de mai jos, după efectuarea curățeniei. 

 

drumul sarii1

drumul sarii2