vlad oprea sinaia

Primarul suspendat al stațiunii Sinaia, Vlad Oprea, va rămâne cel puțin în următoarele două zile sub puterea măsurii preventive a controlului judiciar.

 

În această perioadă nu va avea voie să se apropie de clădirea în care funcționează instituția pe care a condus-o timp de 12 ani și nici să ia legătura cu angajații Primăriei.

Acesta a contestat controlul judiciar, iar solicitarea sa ar fi trebuit să se judece astăzi la Curtea de Apel din Ploiești.

Instanța a decis însă să amâne până pe 28 aprilie soluționarea cauzei, dat fiind că dosarul de urmărire penală nu a ajuns la judecători.

 

Reamintim că Vlad Oprea a fost plasat sub control judiciar de procurorii DNA, vineri, fiind cercetat penal pentru abuz în serviciu.

În aceeași situație se regăsesc și cele două angajate ale Primăriei Sinaia, și ele urmărite penal în cauză. Aceste vor afla însă abia pe 29 aprilie dacă vor fi cercetate în continuare în stare de libertate.

 

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Ecaterina Andronescu, audiată la DNA

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a ajuns la DNA în această dimineață. Ea a fost chemată să dea declarații ca martor în dosarul în care omul de afaceri Dinu Pescariu și fostul...