mitica apostol proiect consiliul judetean prahova pietruire străzi

Consiliul Județean Prahova a deconspirat planurile Primăriei Ploiești cu privire la străzile din Mitică Apostol și Cartierul Pictor Rosenthal.

În urmă cu câteva luni, Consiliul Județean a aprobat alocarea, pentru Ploiești, a sumei de 300.000 de lei, pentru „modernizarea străzilor din Cartierul Mitică Apostol”. Numai că, între timp, Primăria Ploiești s-a cam răzgândit și a solicitat Consiliului Județean ca destinația banilor să fie alta. Mai exact, nu mai este vorba de modernizarea străzilor, respectiv de o reabilitare totală ci de „Balastare, pietruire și reparații străzi din cartierul Pictor Rosenthal și Cartierul Mitică”

Problema nu a apărut numai la Ploiești, ci și în mai multe comune din Prahova, unde modernizarea străzilor s-a transformat peste noapte în balastare și pietruire. Neoficial se vorbește despre faptul că modernizarea străzilor ar fi reprezentat un proiect de durată, iar în momentul de față perioada până la alegeri este mult prea scurtă și ar da urât ca oamenii să înoate până la secții tot în noroi ca în urmă cu patru ani.