consiliul local ploiesti deplasare grecia

Un proiect de hotărâre a încins spiritele în Consiliul Local Ploiești. Discuțiile au vizat o deplasarea în Grecia, la un eveniment legat de parafarea unei înțelegeri de cooperare între Ploiești și orașul Aspropyrgos din Republica Elena.

 

Consilierul Gheorghe Sârbu a propus din start ca toate cheltuielile legate de deplasarea aleșilor să fie suportate de fiecare în parte. După ce aleșii au votat amendamentul, puține persoane s-au mai înghesuit sa participe la deplasarea din Grecia. Doar trei consilieri și-au mai exprimat intenția să mai facă parte din delegația ploieșteană, respectiv Gheorghe Sârbu, George Botez și Sanda Dragulea.

Deplasarea urmează sa aibă loc în perioada 13-16 mai. Pentru că nu au existat mai multe propuneri privind participarea aleșilor locali, hotărârea a fost aprobată cu mențiunea ca din delegație, pe lângă reprezentanți ai Filarmonicii, ai Casei de Cultură IL Caragiale și ai Teatrului Toma Caragiu, să poată participa și consilieri. Bineînțeles, costurile urmând să fie suportate din buzunarul fiecărui ales.

Cât privește costurile pentru deplasarea reprezentanților celor trei instituții de cultură s-a menționat că acestea vor fi suportate din sponsorizări.