consiliul judetean prahova

Sedința a fost programată astăzi, la ora 12.00. În ciuda faptului ca liberalii nu au fost prezenți, proiectele au fost aprobate cu majoritate simplă.

 

Surprinzător sau nu, consilierii județeni liberali nu au fost prezenți, iar social-democrații nu au părut chiar surprinși de această absență. Singurul liberal din sală a fost Constantin Negoi, care se întreba retoric că nu știe ce să facă, să rămână la ședință sau să plece, pentru că el nu a aflat motivul absenței colegilor lui din partid.

În ciuda absenței liberalilor, aleșii social-democrați, alături de grupul ALDE, au aprobat cele patru proiecte de pe ordinea de zi. Este vorba despre proiectul care vizează reabilitarea termică a Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești, precum și de proiectul de modernizare al acestei unități medicale.

Un alt proiect aprobat cu majoritate simplă a vizat acordarea a 180.000 de lei, în baza unui parteneriat încheiat cu Primăria Ploiești, pentru betonarea unei suprafețe de teren situate lângă Spitalul Județean Ploiești și transformarea acestei zone în parcare.

 

În fine, ultimul proiect a făcut referire la participarea reprezentanților Consiliului Județean Prahova la o expoziție în Italia, în perioada 15 - 17 aprilie. Din delegația de la Prahova ar urma să facă parte opt consilieri județeni, opt specialiști din cadrul Consiliului Județean Prahova, precum și doi șoferi. Prahova va fi prezentă la eveniment cu o expoziție de vinuri.

După ședință am încercat să obținem un punct de vedere din partea consilierului județean Adrian Dobre, liderul grupului PNL în CJ, cu privire la motivul pentru care consilierii județeni liberali nu au venit la ședință. Din păcate nu am reușit.