loc de joaca2

Observatorulph.ro revine asupra scandalului declanșat de distrugerea unui loc de joacă sponsorizat de Petrotel Lukoil în cartierul ploieștean Mihai Bravu.

 

După ce am publicat imagini cu distrugerea locului de joacă, primarul interimar i-a convocat în ședință pe directorii de la Patrimoniu și SGU pentru a da explicații. Detalii aici: Scandal pe tema locului de joacă din Mihai Bravu

La solicitarea redacției noastre, conducerea SGU a transmis următorul punct de vedere privind dispariția elementelor de joacă din parcul respectiv:

"Societatea noastră are în atribuții întreținerea obiectelor de joacă din municipiu, executând lucrări de reparații ale acestora, periodic, în funcție de bugetul alocat acestui scop și în limita atribuțiilor stabilite de municipalitate;

 

- ridicarea obiectelor de joacă din perimetrul respectiv a fost realizată în urma dispozițiilor municipalității, comunicate prin adrese către societatea noastră. Din informațiile furnizate de către municipalitate, terenul respectiv a fost retrocedat, printr-o sentință definitivă și irevocabilă".