restrictii zilele ploiestiului inaugurari

Inaugurarea Parcului Municipal Vest și a Hipodromului Ploiești, precum și organizarea Zilelor Orașului, acțiuni programate a avea loc în luna mai, sunt date peste cap de interdicțiile prevăzute în Ghidul privind finanțarea campaniei electorale, publicat de Autorității Electorale Permanente.

 

În luna mai erau programate, potrivit primarului interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea, trei acțiuni legate de inaugurarea Parcului Municipal Vest, a Hipodromului și de organizarea Zilelor Ploieștiului.

„Ne doream ca să sărbătorim cele două inaugurări la pachet cu Ziua Orașului Ploiești, care este programată în fiecare an pe 21 - 23 mai. Numai că astfel de acțiuni au fost interzise, din câte am fost informat. Prin urmare vom sărbători Ziua Ploieștiului mult mai târziu, la fel și inaugurările, după alegerile locale”, a declarat astăzi Cristian Ganea, actualul viceprimar cu atribuții de primar, dar în același timp candidat PSD la funcția de edil al Ploieștiului.

Potrivit Ghidului de finanțare al campaniei electorale sunt interzise spectacolele, serbările și focurile de artificii, exact ceea ce ar fi urmat să aibă loc de Zilele Ploieștiului.

 

Edilul interimar Cristian Ganea a povestit că planurile Primăriei Ploiești vizau și realizarea unui spectacol al Filarmonicii Ploiești în aer liber.